Wi-Fi als dienst

Voor verschillende sectoren biedt wifi experts Wi-Fi als een Managed Service aan en aangezien iedere sector specifieke eisen stelt aan het Wi-Fi netwerk heeft wifi experts verschillende pakketten samengesteld waarbij de onderliggende Wi-Fi  apparatuur en functionaliteit optimaal aansluiten bij de toepassing in de sector:

Het Wi-Fi Ontzorgpakket

Specifiek ontwikkeld voor de zorg waarbij het belangrijkste uitgangspunt de beschikbaarheid van het Wi-Fi netwerk betreft zodat Life Critical, Mission Critical en Consumer Critical toepassingen probleemloos gecombineerd op één Wi-Fi netwerk kunnen worden geleverd.

Voorbeelden van Life Critical toepassingen zijn ondermeer de Wi-Fi gebasseerde telemetrie systemen van bijvoorbeeld Draeger en Wi-Fi gebaseerde infuuspompen van verschillende farikanten.

Voorbeelden van Mission Critical toepasingen zijn bijvoorbeeld het EPD (Electronisch Patienten Dossier) via een Wi-Fi verbonden COW, Laptop of Tablet. Wi-Fi gebaseerde Telefonie en Zusteroproepsystemen van Ascom, Avics en Innovaphone, Wi-Fi gebaseerde temperatuursensoren voor temperatuurbewaking van medicijnkoelingen en/of warmwatervoorzieningen ter voorkoming van legionella besmetting. Wi-Fi gebaseerde locatiebepalingssystemen voor medische apparatuur en inventaris of voor dwaaldetectie bij patienten.

Voorbeelden van Consumer Critical applicaties zijn bijvoorbeeld patiënten infotainment, internet via eigen device (smartphone, tablet, laptop) maar bijvoorbeeld ook gast toegang tot het Wi-Fi netwerk.

Voor de Cure en de Care segmenten heeft wifi experts verschillende Wi-Fi Ontzorgpakketten beschikbaar aangezien bij de Cure de dichtheid van gebruikers hoger ligt (grote staf, apparatuur, interne patienten, poliklinische patiënten en bezoekers) en Life Ciritcal toepassingen aanwezig kunnen zijn.

Bij het Care segment ligt de nadruk op Mission Critical en Consumer Critical applicaties voor een lagere dichtheid gebruikers (kleinere staf en minder patiënten) eventueel aangevuld met speciale voorzieningen voor de extramurale zorg.

 

Het Wi-Fi Edu pakket

Vernieuwen zonder hoge investeringen:

Kostenbesparingen staan al enige tijd hoog op de bestuursagenda's in het onderwijs. Daardoor zijn er voor scholen soms minder mogelijkheden om grote investeringen te doen. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van de mogelijkheid om draadloze netwerken in te kopen als dienst inclusief het volledige beheer en de nazorg. Zo kunnen scholen nu vernieuwen, zonder de noodzaak voor kapitale investeringen of toename van het aantal FTE’s. Laat u informeren over wat het Wi-Fi Edu pakket voor uw school kan betekenen.

voortgezet onderwijs;

Enkele jaren geleden zette een school in het voortgezet onderwijs gemiddeld enkele tientallen laptops in om deze klassikaal te gebruiken bij de les. Een relatief eenvoudig Wi-Fi netwerk met alleen maar dekking en capaciteit voor deze toepassing was daarvoor voldoende. Tegenwoordig brengen leerlingen in het voortgezet onderwijs dagelijks samen enkele duizenden mobiele apparaten naar school en verwachten zij probleemloos toegang te kunnen krijgen tot het netwerk en/of het Internet. Speciaal voor het voortgezet onderwijs heeft wifi experts verschillende Wi-Fi Edupakketten samengesteld; Wi-Fi Edu Plus pakket, Wi-Fi Edu Extra pakket en het Wi-Fi Edu Premium pakket.

primair onderwijs:

Door de komst van de vele digitale leermiddelen en de opkomst van tablets special voor het primair onderwijs zien we momenteel een sterke vraag naar goede en betaalbare Wi-Fi oplossingen.

Vaak is men van start gegaan met een enkele Wi-Fi router of enkele eenvoudige Access Points echter sommige scholen willen met enkele honderden tablets in het hele schoolgebouw aan de slag gaan en is de capaciteit en dekking van deze apparaten onvoldoende.

Om een eenvoudige vergelijking te maken, als u 100 leerlingen wilt vervoeren kunt u 30 personen auto's inzetten of kiezen voor een bus. De door wifi experts aangeboden Wi-Fi Edu pakketten zijn de spreekwoordelijke bus in deze vergelijking.

Daarom hebben we voor het primair onderwijs de volgende Wi-FI Edupakketten samengsteld; Wi-Fi- Edu Instap pakket, Wi-FI Edu Standaard pakket of het Wi-Fi EDU Plus pakket.

Wij adviseren u graag welk pakket het best past bij uw (toekomstige) wensen.

U betaalt per maand een vast bedrag en het volledige Wi-Fi netwerk wordt Turn-Key aan u geleverd, , geïmplementeerd en geïntegreerd op uw eigen infrastructuur. Uw Wi-Fi netwerk wordt vanuit ons Network Operating Center (NOC) beheert en ook uw gebruikers worden volledig door ons ondersteund. Op basis van de Service Level Agreement wordt een eventuele storing snel en adequaat verholpen.

Klik op de ondertstaande link om de wifi experts onderwijs brochure te downloaden:

wifi experts onderwijs brochure

 

 

 

 

 


Bookmark and Share