Scholengroep Spinoza tekent 5 jarig contract met wifi experts voor de levering van Wi-Fi als een Managed Service (WaaS). t.b.v. 5 scholen.

 

                                                                               

 

Na de eerdere contracten van december 2010 voor het Dalton College te Voorburg en in Februari 2011 voor Stip Dalton te Leidschendam heeft Scholengroep Spinoza besloten de contracten met wifi experts af te sluiten voor de resterende 5 scholen binnen de groep.

Het betreft de François Vatelschool in Den Haag, het Gymnasium Novum in Voorburg, het Sint Maartenscollege in Voorburg, het s’Gravendreef College in Den Haag, het Veurs Lyceum in Leidschendam en ook het Buro Bestuurlijke Ondersteuning en Administratie. Alle scholen zullen voor eind 2011 moeten zijn uitgerust met snelle Meru Wi-Fi netwerken voor een hoge dichtheid van gebruikers en wifi experts zal deze netwerken beheren vanuit het eigen Network Operating Center (NOC).

De netwerken zullen actief beheerd en onderhouden worden, tevens zijn groeitrends op het netwerk snel te ontdekken en kunnen eventuele problemen tot een jaar na de gebeurtenis worden gerepliceerd en onderzocht. Tevens zullen van hieruit gebruikers ondersteund worden om met hun Wi-Fi apparaat toegang tot het netwerk te krijgen. Kortom een totale ontzorging op financieel gebied, implementatie, beheer en ondersteuning door gebruikmaking van het Wi-Fi Edupakket.

 

                                                                                                                       

Terug


Bookmark and Share