Museum voor Communicatie in Den Haag www.muscom.nl , heeft wifi experts gevraagd een snel Wi-Fi netwerk te implementeren in het gehele gebouw.

De Wi-Fi toegang wordt geleverd in de acht multifunctionele zalen voor congressen, diners, trainingen, vergaderingen, presentaties en recepties,

 

                                                                                   

 

 

Daarnaast wordt het netwerk gebruikt in de kantoren van het Museum en wordt gratis   Wi-Fi ter beschikking gesteld aan de bezoekers in de expositieruimtes en het restaurant.

 

 

                                                                  

Gekozen is voor een Meru Networks Wi-Fi oplossing welke eenvoudig de hoge dichtheid van gebruikers kan  bedienen en in staat is om voor de verschillende gebruikersgroepen verschillende netwerken aan te bieden.  

 

wifi experts zal het Remote Beheer op het netwerk uitvoeren, waarbij netwerken specifiek voor huurders worden aangemaakt en op afstand individuele gebruikers geholpen worden het netwerk op  te komen mocht dit gewenst zijn.

Door dit Remote Services concept van wifi experts kunnen verhuurder, huurders en bezoekers zorgeloos gebruik maken van het snelle Wi-Fi netwerk zonder dat het Museum Voor Communicatie  hiervoor zelf gespecialiseerd personeel ter plaatse hoeft te hebben.

 

 

 

 

Terug

Bookmark and Share