Algemeen

  • Als het draadloze netwerk in uw organisatie werkt, wilt u natuurlijk dat het blijft werken. Wij bieden u verschillende mogelijkheden [‘Managed Services’] die u in staat stellen om u te concentreren op uw kerntaken, omdat wij u onderhoud, support, updates en storingsservice uit handen nemen. Klik hier voor een maatwerkoplossing.

Meer specifiek

  • Tijdens de inventarisatie en het budgettair voorstel wordt besproken naar welke constructie uw voorkeur uitgaat. U kunt kiezen uit drie basismogelijkheden die op uw specifieke situatie kunnen worden afgestemd:
    1. Turn key. U koopt en financiert het systeem en de aanleg ervan en u maakt tegen een uurtarief via een strtippenkaart van onze dienstverlening;
    2. Turn key met volledige services. U koopt en financiert het systeem en de aanleg ervan. Dit is inclusief het onderhoudspakket van de fabrikant. Tevens sluit u een overeenkomst met ons af die tot een bepaald aantal uren per maand voorziet in remote netwerkbeheer en remote client support. Voor deze overeenkomst betaalt u een vast bedrag per Access Point per maand;
  • Volledige Managed Services. wifi experts financiert de aankoop van het systeem en de implementatie. Deze vorm voorziet tot een bepaald aantal uren per maand in remote netwerkbeheer en remote client support. Bij deze overeenkomst heeft u geen initiële investering; u betaalt slechts een vast bedrag per maand. Binnen dit pakket kunt u tussentijds uitbreiden en upgraden.

Bookmark and Share